استادیوم راس ابو عبود قطر

ورزشگاه راس ابو عبود

استادیوم راس ابو عبود یا ورزشگاه 974 قطر یکی از 8 ورزشگاهی است که میزبان جام جهانی 2022 خواهد بود. این ورزشگاه با کانتینرهای باری ساخته شده و با استانداردهای جهانی مطابقت دارد. راس ابو عبد در شهر دوحه کنار سواحل زیبا قطر ساخته شده و چشم‌انداز زیبایی دارد که هر تماشاگری را به وجد می‌آورد. ساحلی که کنار آن این ورزشگاه قرار دارد اولین محل اکتشاف نفت و گاز در قطر بوده است.

داستان ساخت ورزشگاه راس ابو عبود

ساخت استادیوم راس ابو عبود سال 2018 آغاز شد. همان‌طور که پیش‌تر گفتیم این ورزشگاه کنار سواحل زیبای قطر و روبروی برج‌های بلند شهر دوحه واقع شده است. این منطقه که از توسعه شهری دور مانده بود توسط مسئولان در برنامه 2030 دوباره احیا شد. بنابراین ساخت یکی از استادیوم‌های جام جهانی 2022 اولین قدم برای احیا این منطقه بود. مسئولان این پروژه برای طراحی موقت این ورزشگاه از کانتینرهای باری برای ساخت آن استفاده کردند. به‌نظر بعضی از افراد ساخت یک استادیوم با کانتینر استانداردهای جهانی را نداشته باشد، اما این عمل در قطر اتفاق افتاد. پس از طراحی‌های متنوع بالاخره استادیوم راس ابو عبود در 30 نوامبر 2021 افتاح شد و قرار است 7 بازی جام جهانی در این ورزشگاه برگزار شود.

تاریخچه ساخت استادیم راس ابو عبد

ویژگی‌ها و امکانات استادیوم راس ابو عبود

همان‌طور که بیش‌تر گفتیم استادیوم راس ابو عبود با استفاده از کانتیرهای باری ساخته شده و تاریخ غنی آن منطقه را به‌تصویر می‌کشد. جالب است بدانید این ورزشگاه با خلاقیت فوق‌العاده‌ای که دارد تجارت بین‌المللی و دریانوردی قطر را نشان می‌دهد. همچنین این ورزشگاه، 974 هم نام دارد، زیرا عدد 974 کد بین‌المللی کشور قطر و تعداد کانتینرهای استفاده شده برای ساخت آن است. این ورزشگاه گنجایش 40 هزار تماشاگر را دارد و با چشم‌انداز زیبایش به ساحل، هر فردی را به‌وجد می‌آورد.

دسترسی به ورزشگاه راس ابو عبود

استادیوم راس ابو عبود حدود 8 کیلومتر مرکز شهر دوحه قرار دارد. شما می‌توانید به‌راحتی با خودرو به آن‌جا بروید. تماشاگران جام جهانی می‌توانند از طریق مسیر الطریق الدائری الثالث فقط 15 دقیقه با خودرو به این ورزشگاه برسند. همچنین اگر می‌خواهید زمان کمتری به این استادیوم برسید باید از مسیر شارع راس ابو عبود حرکت کنید تا بعد از 10 الی 12 دقیقه به مقصدتان برسید.

موقعیت ورزشگاه راس ابو عبود در گوگل مپ

جاذبه‌های گردشگری ورزشگاه راس ابو عبود

اطراف استادیوم راس ابو عبود مانند استادیم الثمامه رستوران‌های معروف زیادی وجود دارد و می‌توانید برای میل غذا به این رستوران‌ها بروید. همچنین نزدیک این استادیوم اقامتگاه‌ها و هتل‌های زیادی وجود دارد و لازم نیست برای رزرو هتل مسیر زیادی تا مرکز شهر طی کنید.

جاذبه‌های گردشگری اطراف استادیم

طراحی و معماری استادیوم راس ابو عبود

استادیوم راس ابو عبود حدود 450 هزار متر مربع مساحت دارد و روی یک دماغه مصنوعی ساخته شده. طراحی این ورزشگاه با استفاده از 974 کانتینر باری بازیافتی بوده و بعضی از این کانتینرها معماری خاص و شکفت‌انگیزی دارند. ورزشگاه راس ابو عبود جزو هشت استادیوم جام جهانی است و برای مسابقات تغییرات کاربردی بسیار زیادی روی آن اعمال شده است. جالب است بدانید این استادیوم از طرف سیستم ارزیابی پایداری جهانی رتبه چهار ستاره را به‌دست آورد.

طراحی و معماری استادیم راس ابو عبد

سرنوشت استادیوم راس ابو عبود بعد از جام جهانی

این ورزشگاه موقتی است و بعد از جام جهانی کانتینرهای استفاده شده در ساخت آن به کشورهای دیگر صادر می‌شود. بعد از برچیده شدن این استادیوم مسئولان قصد دارند در این منطقه منازل مسکونی، شرکت‌های تجاری، اداری و… بنا کنند تا باری دیگر اکتشاف نفت و گاز در آن‌جا ادامه پیدا کند؛ این عمل باعث می‌شود این منطقه دوباره به توسعه شهری برسد.

سرنوشت استادیم راس ابو عبد

به جرئت می‌توان گفت استادیوم راس ابو عبود خاص‌ترین ورزشگاه جام جهانی است و با موقعیت مکانی فوق‌العاده‌ای که این ورزشگاه دارد، برای هواداران جذاب خواهد بود. اگر قصد سفر به قطر و تماشای بازی‌های جام جهانی را دارید، می‌توانید تور جام جهانی 2022 را از وب‌سایت یابکس خریداری کنید.


برچسب ها :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای موردنیاز با * مشخص شده اند.